Ordreinformation

Du vil bestille firmagaver eller reklameartikler med tryk. Hvad skal du vide?

Vi har samlet den vigtigste information lige her. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at læse videre ved at trykke på de relevante links eller kontakte os.

Ordremetode

Det er utroligt nemt at bestille dine gaver med eller uden tryk via e-mail, internet eller telefon.

Farver og skrifttyper

Til ordrer, der kun indeholder tekst, skal du vælge en standard skrifttype fra skrifttypetabellen. Du skal også vælge den ønskede trykfarve. Hvis din kunde vælger en farve, der ikke er standard, skal den foretrukne PMS-farve vælges, som vi matcher så præcist som muligt.

CLIPPER:/NEW_Font_colour_white-label-DK.png

Ordrebekræftelse

Du vil inden for 24 timer fra afgivet ordre modtage en ordrebekræftelse med en digital trykprøve. Det er vigtigt, at du gennemser din ordre grundigt og kontakter os, hvis du finder nogle fejl.

Minimumbestillinger

Der er ikke noget minimalt fald. For hvert produkt kan du altid reducere det ønskede beløb. Vi kan bestå et bestillingsgebyr til en lav ordre værdi.

Leveringsbetingelser

Levering sker i overensstemmelse med vores generelle vilkår. På anmodning fremsender vi gerne et eksemplar. I øvrigt henvises til gældende salgs- og leveringsbetingelser på vores hjemmeside. Viste priser inkluderer emballage, men er ekskl. moms og fragt. Standard betalingsbetingelser er 30 dage netto. Overskrides betalingsfristen opkræves 2% i gebyr. Betalingsfristen er 30 dage efter fakturadato. Vi tager forbehold for model- eller prisændringer, afvigelser i farve, synlige trykfejl og lovpligtige afgifter.

Overlevering eller mangler

På trods af vores omhyggelige processer kan det ske, at der bliver leveret for få eller for mange varer. Dog højst op til 4%.

Leveringstider

Produktionen starter efter, at du har godkendt den digitale trykprøve. Leveringstiden aftales med dig og inkluderer ikke transport fra vores distributionscenter. Gennemsnitlig leveringstid for standardpakker og -paller er er 1-2 arbejdsdage. Ordrer uden tryk og vareprøver, som er bestilt før kl. 12, vil blive afsendt samme dag. Har du akut behov for produkter med tryk? I så fald er vores Express Service løsningen.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på:

32 72 00 50 alle hverdage fra 09.00 - 16.00

LogoTool