Seneste nyheder

 • Promotiv and Care Plus® join forces. Clipper will launch the sale of Care Plus® products, starting with hand gel, in the promotional industry. Read our press release

  Promotiv og Care Plus® begynder samarbejde: kun det bedste er godt nok

  Det er med glæde og stolthed, at Promotiv og Care Plus® annoncerer starten på et samarbejde. Care Plus® er med næsten 30 års erfaring en førende specialist inden for sund og sikker rejse. Efterspørgslen på håndspritgel som reklameartikel er i øjeblikket enorm, og denne efterspørgsel indleder partnerskabet mellem disse to parter. Med introduktionen og salget af produkterne fra Care Plus®, starter Promotiv i branchen inden for reklameartikler. Et perfekt match.

  Med stor omhu og grundighed udvikler Care Plus® effektive og fornuftige produkter og hjælpemidler i forbindelse med sundhed, til både hjemme og på rejse. Et anerkendt A-mærke, der har styr på registrering og lovgivning vedrørende alle produkter. Arnoud Aalbersberg, CEO Care Plus®, glæder sig til samarbejdet med Promotiv. “For os er det et første skridt inden for reklamebranchen. Med en pålidelig, international spiller som Promotiv ser vi her et meget stort potentiale for vores mærke.”

  Hygiejne og selvpleje er prioriteter, der angår alle. I denne tid, hvor coronavirus er en kilde til bekymring i hele verden, er hygiejne vigtigere end nogensinde før. Distributører efterspørger i stigende grad produkter, som passer til den nuværende situation. “Vi opfylder selvfølgelig meget gerne dette behov”, udtaler Ruben van ’t Loo, kommerciel leder hos Promotiv, “men særligt nu er kun det bedste godt nok, så vi vil gerne kunne levere anerkendte og registrerede produkter af høj kvalitet. Med en partner som Care Plus® er dette sikret. På den måde kan distributørerne tilbyde deres kunder det allerbedste på området.”

  Håndvask og brug af håndspritgel står øverst på listen over forholdsregler for at undgå smitte med COVID-19. Hygiejnisk håndspritgel er blevet et standardprodukt, som alle helt bogstaveligt skal have ved hånden på alle tidspunkter af dagen. “Vi er overbeviste om, at dette, også efter coronakrisen, fortsat vil være et populært produkt og vidt udbredt i reklamebranchen”, siger Van ’t Loo. Ikke for ingenting er dette det første produkt, som Promotiv vil føre; håndspritgel i flakoner, hvor på den ene side ses logoet fra Care Plus®, og hvor der på den anden side kan påtrykkes et eget logo. På den måde gør giveren sig ikke bare synlig, men sender vedkommende også et signal: ‘Vi vil kun give dig det allerbedste.’ Med den hygiejniske håndspritgel fra Care Plus® er dette helt sikkert tilfældet. Denne rensende gel indeholder 71,8% alkohol såvel som den plejende ingrediens aloe vera. Det er en perfekt giveaway, som Promotiv har store forventninger til.

  Der er mange Care Plus®-produkter, som passer meget fint til reklamebranchen. Det varer heller ikke længe inden sortimentet af produkter fra Care Plus® bliver udvidet. De første produkter kan leveres af Promotiv i slutningen af juni, men kan allerede nu bestilles.

  Se produkt >

  www.careplus.eu

  www.careplus-shop.nl

  www.promotivnordics.dk

 • Face Masks Type II, with optional customised sleeve Order here

  Face Masks Type II, with optional customised sleeve

 • - NEW - Floor stickers including razor-sharp full colour print - available in any shape View products

  - NEW - Floor stickers including razor-sharp full colour print - available in any shape 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på:

32 72 00 50 alle hverdage fra 09.00 - 17.00

LogoTool